Kursus Solekan dan Andaman Anjuran PERFECT HEALTH & BEAUTY SPA

Kursus Solekan dan Andaman ini adalah anjuran PERFECT HEALTH & BEAUTY SPA.
Seramai 26 nama telah dihantar untuk kursus seterusnya. harap mereka terpilih.
 

Dibawah ini adalah cebisan kursus yang diadakan di Hotel Sri Malaysia Ipoh pada 24-29 Ogos 2008.

About these ads

71 Responses

  1. akum..sy berminat nak join bengkel ni, tp tiada info pada siapa perlu sy hantarkan butitran peribadi sy tu. ada contact number PERFECT HEALTH & BEAUTY SPA?

  2. emailkan maklumat butiran peribadi pada kelabsenibudaya@gmail.com

  3. Salam..

    Saya berminat dengan kursus diatas.. just need to know, kursus tersebut ada dikenakan sebarang bayaran atau tidak?

  4. saya jg berminat, ade ape2 bayaran ker?

  5. saya berminat utk mengikuti kursus andaman & solekan ini. bila kursus ini akan diadakan di ipoh semula.

  6. Saya berminat untuk join.

    Nama : Dewi Azarina Bt Adnan
    No. KP : 790214-01-6382
    No. Tel : 012-6278934
    Umur : 29 tahun
    Email : arekimi_ibu@yahoo.com

  7. nama saya Fauziah Abd.Rahman,saya berminat untuk mengikuti kursus solekan dan andaman ini…..sila hubungi saya….012 6468084,terimakasih…

  8. sila masukkan nama saya
    Nama : Norima Bt Mat Nazir
    I/C : 770311-08-6800
    No Tel : 013-2985953
    Umur : 31 thn
    Email : nory_ma77@yahoo.com

  9. Sila masukkan nama saya

    Nama : Junita Bt Md Derus
    I/C : 750316-14-5664
    No Tel : 016-6743882
    Umur : 33 thn
    Email : Jue_mama75@yahoo.com

  10. kursus ini diadakan selama berapa hari,penginapan dan makan minum adakan ditanggung pihak mara

  11. akum saya berminat nak tahu lebih mendalam pasal kursus andaman dan solekan ini.. dengan siapa saya patut berhubung……sila hubungi saya 016-2167310

  12. untuk makluman semua iklan kursus ini telah ditutup. seramai 26 nama yang diterima sebelum ini telah pun dihantar untuk panggilan temuduga. sekian terima kasih.

  13. nama : wan rozaini bt wan mohammad
    alamat: lot 2018 kg chenderong batu, 16200 tumpat kelantan
    no tel: 0139852383
    kursus solekan dan andaman

  14. Saya nak tau lanjut mengenai kursus ini. Adakah ianya di bawah tajaan MARA? Apa syarat2nya? Bila kursus di KL yg terdekat?

    Sue
    013-933 3681
    KL
    27 Thn

  15. ada lg x kursus solekan dan andaman utk next time..jan 09 @ next year??
    if ada..leh tak tolong info sy kat emelni:
    puteriii_gzchocolate@yahoo.co.uk
    @sms to 0176280983

    sy b’mnt nk join..byrn yg dikenakan brapa??

  16. salam.Wanna berminat sgt nak menceburi bidang kecantikan dan SPA.boleh dpt maklumat or tarikh kursus untuk tahun 2009 ni?thanks.

    • Maklumat untuk 2009 belom ada lagi. harap maklum. selalu layari web ini untuk maklumat terbary. sekian

  17. sekiranya ada kursus akan datang sila berikan maklumat mengenainya dan tolong masukkan nama saya kerana saya ingin mengikutinya…
    NAMA: SITI JULIANA SARMAN
    NO.TEL: 017-7727500
    UMUR : 26 TAHUN

  18. salam,bagi yang telah mengikuti khusus sebelum ni bersama u all,tak der khusus lanjutan?DEPALMA shah alam DESEMBER 2008.

  19. Saya nak tau lanjut mengenai kursus ini. Adakah ianya di bawah tajaan MARA? Apa syarat2nya? Bila kursus di KL yg terdekat? Byrn yg dikenakan brapa??

    kursus solekan dan andaman

    Rinnie
    0143762477
    KL
    32

  20. ingin mengetahui syarat2 penyertaan bg kursus ini

    bayaran yg di kenakan

    Salniza
    014-2475605
    Kedah

  21. As’kum, saya awin berminat sangat nak mengikuti kursus solekan dan andaman nie, bila lagi yea jadual untuk 2009. Sila hubungi saya.

    Awin,
    SG Petani Kedah
    012-4132991 / 0195525123

  22. saya juga nak join this program…pls contact me at 013-3582010

  23. saya juga nak join this program…pls contact me at 013-3582010

  24. saya juga nak join prog ni..tlg contact di no 0129225158

  25. saya berminat dengan khusus ini tapi tiada pengalaman (0)
    adakah saya boleh mengikuti sekiranyer ade khusus andaman ini..jika ada tolong inform..

    fara (0193344930)
    22 tahun

  26. Salam…saya berminat nak mengikuti kursus solekan dan andaman ni..dekat sabah ada kena buat kah..? sebab saya dari sabah…kalau ada di buat di sabah tolong informkan saya…0195331500..
    Berapa bayaran dan berapa hari kursus di jalankan…terima kasih

  27. Saya berminat dengan kursus ni… Brape bayaran yang dikenakan dan bila tarikh untuk tahun 2009 ni…Sila hubungi saya di 019-9829061 atau email annwady@yahoo.com jika ada sebarang info k..ten Q

  28. akum.saya azura dari kl berminat utk mengikuti solekan dan andaman lebih mendalam.jika ada maklumat sila hantar email saya ini.saya berminat sangat2 ni.plz..tq.

    Puteriimpian3@gmail.com

  29. saya berminat kursus solekan & andaman tolong email dan kol saya 0193294415

  30. Saya juga berminat untuk mengikuti kursus nie,bila tarikh untuk tahun 2009 nie terutama dikawasan Kulim Kedah dan Penang,jika ade maklumat sila hantar email saya atau hubungi saya di talian 012-5434073.

  31. is there any more kursus persolekan this iear .I would like to attend

  32. saya berminat untuk kursus ini hubungi saya 012-2660188

  33. Saya juga berminat untuk mengikuti kursus nie,bila tarikh untuk tahun 2009 nie terutama dikawasan sepang @ terengganu,jika ade maklumat sila hantar email saya atau hubungi saya di talian 017-9394462

  34. sha berminat nak join .area kelantan ada buat tak. bayaran macam mana , berapa hari kursus. kalau ada blh call sha tak 0139428537

  35. sya nak tanya masih ada lagi ker kursus tuk bulan july? kalo ada camne nak apply?antar name kat saper ? kalo ada bleh maklumkan kepada saya .-0179097670

  36. Saya berminat nak join kursus ini. Boleh saya tau ngn detail mengenai kursus ini.. Boleh contact saya 012- 3612072 atau email pd saya..
    Tq.

  37. 0193838119 sila hubungi saya bila kursus akan di adakan untuk waktu terdekat. tq

  38. sy brminat sangat kursus ni. Camner nk join? Ada ke kursus utk bln November or Disember ni??

  39. sy berminat dngn kursus solekan..
    bila agaknya nak adakan di sabah khususnya daerah keningau
    boleh ke org mcm sy ni yg x berpengalaman mengikutinya..

  40. Saya berminat mengikuti kursus di lokasi Selangor. Sila memberi maklumat tentang kursus tersebut.
    Sila hubungi saya di talian tel : 017-2022775
    Email saya : frdjnnth@yahoo.com.my

  41. sy berminat untk mngikuti bengkel ini terutama jika di lokasi selangor,bolehkah sy mndapat sbrg info dri pihak anda?

    Tq & Regards,
    Miss Myza

  42. saya berminat mengikuti kursus ini.saya tinggal di penang bagaimanakah caranya untuk mengikuti kursus ini dalam masa yang terdekat. sila hubungi saya 0146388305

  43. Saya berminat mengikuti bengkel ini..tapi bagaimana caranya.?..Bila kah bengkel ini diadakan terutamanya di Sabah.?

  44. adakah kursus yang ditawarkan untuk tahun 2010?
    saya sangat beminat,bagaimana caranya?mohon bantuan

  45. sy berninat nk menyertai khusus ni,ley britahu sy tarikh,masa n syarat2 nye….terima kasih

  46. sy berminat nak tau pasal kursus ni,bayaran,dan tarikh n syarat2 nyer…ade lagi ke nak buat dekat ipoh?
    no.tel :012-5946353

  47. sy juga berminat…tp xde le di pahang? sila email atau telefon sy 013-9096939

  48. saya berminat ingin menyertai kursus anjuran MARA. apakah syarat2 penyertaan & bagaimana ingin menyertai kursus ini
    013-3636613

  49. saya juga berminat nak menyertai kursus anjuran MARA. apakah syarat2 penyertaan & bagaimana nak menyertai kursus ni? ada x kursus yg dianjurkan di sekitar Kedah esp sg.petani?

  50. salam… kursus ni utk tahun 2010 dah buat ke? kalau ade lagi tlg inform saya di no 0199573733 atau emailkan ke telesense.sdn.bhd@gmail.com

  51. Salam..bagaimanakah cara untuk saya mengikuti kursus ini..Terima Kasih

  52. Saya ingin mengikuti kursus ini..tolong hubungi saya di 0199755368

  53. salam,saya nk tau mcm mane nk mngikuti kursus nie???utk taun nie dh buat ke?kalau belum,sy nk sertai..kalau dah,tahun 2011 sy nk sertai ye…terima ksih..0176085867

  54. hello ada tak kursus seperti urutan..

  55. kalau ada saya berminat…kursus urutan..scrub..ear candling…reply me back kalau ada cos saya mmg nak..

  56. yuran untuk kursus andaman dan solekan ni brape?
    brape hari diadakan?
    boleh tak bg jadual tarikh2 untuk kursus andamn dan solekan sepanjang 2011?
    terima kasih..

  57. saya berminat ingin menyertai kursus nie,tlg hubungi saya di talian 0173139087

  58. Salam,saya berminat nk mengikuti kursus solekan anjuran mara..Bilakah ia akan dianjurkan di P.Pinang.Jika ada,bila?tq.

  59. saya berminat sangat2 nak join kursus sebegini,bila akan diadakan dan dimana,kalau ada boleh pihak en/puan hubungi saya,
    016-3815087 harap2 dapat berpeluang join,terima kasih.

  60. CMNE NK JOIN KHUSUS NI,,,,
    CALL SY 0123699920

  61. kalau ada new info about this course,pls notify me..
    0174799682

  62. saya nak ikuti kursus ni…bagaimana caranya?

  63. kursus ni berapa hari? berapa bayaran? camne nak joint?

  64. a’a if ada lg leh sms kat sy 0176280983..nk join kursus under mara gak..tq izy

  65. salam…saya bermint nk ikuti kursus ini.dimana saya boleh dapat borang tersebut…?kursus inii dibawah mara kan?ni email saya nurul.maira@yahoo.com

  66. Saya ingin sgt menyertai kursus ini. Jika ada kursus tajaan MARA ni di KL sila hubungi saya melalui email : ruzanamaa@yahoo.com @ HP : 012-3074931

  67. salam..sy bru terbaca pasal kurusus nie,sy berminat,krusus nie akan di ad kn lagi tak??emai sy gurlz.hot@yahoo.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: