Kursus Solekan & Andaman

Kursus Solekan & Andaman Anjuran MARA dan  Spa Beauty & Perfect Health

Tarikh : 15-19 Disember 2008

Tempat : Hotel De Palma Shah Alam

Berikut adalah sedikit cebisan gambar aktiviti yang diambil pada 18 Dis Malam. Peserta mempersembahankan hasil andaman dan solekan.group21

model1aktiviti2

About these ads

34 Responses

  1. assalamualaikum, ingat kami lagi peserta dari kelantan …untuk bengkel solekan dan andaman anjuran perfect health & beauty. mana lagi gambar?..takkan ni jer…nakla gambar yang masing2 berubah. dan kalau boleh letakla video ….and gmbar ngan puan bib tenaga pengajar untuk facial dan kecantikan.

    • wsalam.
      Banyak gambar yang diambil. Namun untuk masukkan semua tidak cukup ruang. Gambar yang diletakkan didalam web telah dikurangkan kualitinya untuk mengurangkan saiz fail. harapmaklum

  2. salam,saya juga peserta khusus andaman dan solekan pada 15-19 desember 2008.khusus lanjutan tak der ke?

    • buat masa ini belum lagi ada maklumat kursus yang terkini. sentiasala lawati laman web ini untuk perkembangan terkini. sekian terima kasih

  3. knp time kursus bln 12 xde hamper? bln 8 pny ade.. bln 12 just bg vaucher. xfair..
    kpd yg menang tp xblh gune vaucher coz tinggal di luar KL..
    rugi la..
    hope lps nie klu ade kursus lg, sediakan la hadiah yg best cket.. jgn la kedekut sgt.

  4. bila tarikh kursus andaman dan solekan tahun 2009?

  5. 1)bagaimanakah caranya bg saya untuk menyertai program
    ini
    2) bilakah tarikh kursus andaman dan solekan pd tahun 2009

  6. bila untuk 2009 punya krusus?dimana?

  7. Saya juga berminat utk menyertai kursus ini. Ada tak lagi kursus ini utk tahun 2009?

    • bila ade lgi kursus 2009 nie blh,saya amat berminat utk belajar.ade web site yg blh saya layari tak

  8. salam,tak kan tak der khusus lanjutan lagi bagi yang telah mengikuti kursus asas sebelum ni…

  9. saya bminat dgn kursus andaman nie,ade lagi x kursus ni untuk hujung tahun 2009 atau tahun berikutnya?

  10. saya berminat dgn kursus andaman yg di anjurkan

  11. Salam,sye nk join kursus andaman yg d anjrkn. Utk thn 2010 bla nk buat ye? Bleh buat kat JB x?

  12. Salam… saya juga amat berminat nak menyertai kusus andaman ni. sila bagitahu saya kursus terdekat untuk tahun 2010. terima kasih

  13. Bila akn diadakan lg kursus andaman?Berminat utk menyertai.

  14. hai,,,,,,,,sa yuliana berminat mengikuti kersus solekan,andaman & fecial…..ada tak lg kursus ne di jalankan..untuk 2010 ne…dan bole tak di jalankan di tawau & kota kinabalu sabah…….. ada sijil tak….dan apa syarat2 kursus..terimah kasih..

  15. saya juga berminat utk menyertai. bila akan diadakan lagi utk tahun 2010?

  16. salam…saya amat berminat untuk menyertai kursus solekan & andaman ini…diharapkan pihak tuan dapat hubungi saya jika kursus tersebut akan diadakan..( jika kursus diadakan di TRG /KOTA BHARU)…terima kasih

  17. salam..hai sy azila, sy bermint utk krsus andaman, solekan dan facial.. ble nk buat kursus ni kt area temerloh,,,

  18. salam….hai sy lynn,sy brmnat utk mngikuti krsus andman,solekan n facial….ble krsus ni nk di ada kn…ada tak area kl…..sekitar ampang

  19. salam saya berminat untuk mengikuti kursus solekan n facial biala akan diadakan hubungi saya

  20. bila nak buat kursus di ipoh perak…

  21. saya pun berminat… kalau ade perancangan nak buat kat kota bharu… email kat sya ye!!

  22. ader tak kursus ni di penang

  23. Bila nak Buat Krusus kat Batu pahat.Klu Ada Call saya.

  24. salam…nak tanya bilakah dan dimanakah kursus untuk spa 2011?

  25. sy berminat dn ingin menyertai kursus andaman dan dadanan rambut. untuk membuka perniagaan sendiri.bagaimana sy menyertainya?

  26. salam..sy jg bekas perserta kursus 2008. ingin tahu xder kah kursus lanjutan pada 2011 ni

  27. salm…nak tanya…saya amat berminat dengan kursus andaman..ble bleh adakan di klang..dan berape kos bayarannya..tq..

  28. salam….bila nak buat kursus solekan di kota kinabalu?

  29. slm…sy berminat sgt untuk mengikuti kursus solekan & andaman…bila nk wat kursus ni di kedah………

  30. klu ada krusus d buat d kk sy ingin mengikuti krusus tersebut,bila ya?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: