Andaman & Solekan

halaman masih dalam pembinaan

69 Responses

  1. Untuk mengikuti kursus andaman dan solekan

    • berapa kah yuran untuk masuk kursus andaman ini?

      • saya berminat untuk mengikuti kursus solekan dan andaman. nak tahu berapa yuran untuk kursus itu dan bila akan diadakan?

    • slm… sye dri johor..cmne nk sertai kursus solekan. sye brminat utk sertai..

      • anda berminat…skrg kmi ader wt promotion
        krusus andaman rm1500
        blajar mekap dan sanggul..
        byaran blh ansur2…blajar dekat angsana
        barang mekap diberi skali..
        rm 1500 siap dgn barang mekap dan box mekap…jika berminat email nama,alamat,no tel…email dekat sy anne_comelz88@yahoo.com

    • saya amy…saya berminat sgt nk join kursus andaman dan solekan.blh sy tau bila kursus akan dtg akan dibuat.saya tggl area kajang.boleh hub sy di talian 0126512581.sy betul2 berminat……….

  2. Saya dari Johor Bahru,saya berminat untuk menyertai kursus persolekan dan andaman. Bila kursus ini akan diadakan di Johor Bahru.

    • anda berminat…skrg kmi ader wt promotion
      krusus andaman rm1500
      blajar mekap dan sanggul..
      byaran blh ansur2…blajar dekat angsana
      barang mekap diberi skali..
      rm 1500 siap dgn barang mekap dan box mekap…jika berminat email nama,alamat,no tel…email dekat sy anne_comelz88@yahoo.com..setiap hari ader..

      • bila promotion mekap dan andaman bermula.di pulau pinang tak ada ka.saya berminat sangat untuk menyertainya

  3. Berharap ppukm akan membuat mengadakan kursus andaman dan solekan di Alor Setar,Kedah.

  4. Bila lagi kurusu andaman&solekan ni akan di adakan

  5. saya berminat untuk mengikuti kursus andaman dan solekan.bila kursus ini akan diadakan lagi dalam masa terdekat in?

  6. berminat kursus andaman & solekan di kuala lumpur atau shah alam,bila lagi kursus akan diadakan? sila emel kepada saya tarikh akan datang……minat sgt2…..

  7. Berminat untuk menghadiri kursus andaman dan solekan. Ingin tahu tarikh yang bakal diadakan Shah Alam.

  8. bile krsus solekan & andaman akan di adakan di ipoh,perak.

  9. tlg submit pd sy schedule untuk class andaman pengantin pd sy ya..di alor setar or penang ada tak? sy berminat sgt nk ikuti kursus ni.tq..

  10. saya ingin mengetahui tarikh terbaru kursus andaman dan solekan di kuala lumpur.Dan syarat2 @ peraturan kursus.

  11. bila kursus solekan & andaman di kuala lumpur tolong email dan telefon saya 0193294414,saya bminat sangat

  12. bila kursus solekan & andaman di kuala lumpur tolong email dan telefon saya 0193294415,saya bminat sangat

  13. Saya ingin mengetahui tarikh terbaru kursus andaman dan solekan di kawasan kulim,Kedah dan kawasan kepala batas Pulau Pinang.

  14. Salam….Bila kursus andaman ini akan di adakan di sabah…?…jika ada..sila maklumkan infonya…terima kasih.

  15. Saya juga berminat dalam bidang andaman pengantin, persediaan untuk majlis perkahwinan, saya juga bercadang untuk membuka sebuah kedai andaman tetapi tiada pengalaman dlm bidang ini. Sila bantu saya ingin menceburi bidang ibi

  16. sy sgt berminat utk menyertai kursus andaman dan solekan. tetapi tiada sebarang pengalaman. bole sy tau bila tarikh utk kursus di sekitar KL dan Selangor. siapa bole sy hbungi utk mengetahui lebih lanjut ttg kursus ini? nie my phone no. 019-2707327

  17. Saya berminat dalam bidang andaman pengantin dan persediaan untuk majlis perkahwinan. saya ingin tahu tarikh dan cara untuk menghadiri kurusus ini

  18. saya berminat sangat ingin mengikuti kursus andaman dan solekan. Boleh beritahu bila kursus diKL dan Selangor akan diadakan.Kalau boleh tolang emailkan kepada saya

  19. Saya berminat untuk menyertai kursus andaman dan solekan . Boleh tau biler lagi kursus ini di adakan untuk masa-masa terdekat ni.. dan juga butir-butir kursus tersebut.

  20. Saya juga berminat jika ada kursus andaman & solekan di kuala lumpur/selangor. Bagaimana cara-caranye…boleh email ke saya amz_161711@yahoo.com.

  21. Iyela….saya pun berminat untuk menyertai kursus andaman & solekan..wanita berusia 38 tahun..boleh ke? kalau boleh..bagaimana caranya..sy tinggal di simpang rengam, kluang, johor..boleh ke email saya uziesarient@yahoo.com.my..

  22. bagaimana hendak mengikuti kursus andaman under mara ni

  23. ble kursus solekan terbaru 2009 area kl or selangor ?? jika ade pls emel sye. tq

  24. bila kursus ini akan diadakan lagi?

  25. sy berminat ngan krsus ni..so ble akan d adakan lagi..

  26. Saya berminat untuk menyertai kursus andaman dan solekan . Boleh tau biler lagi kursus ini di adakan untuk masa-masa terdekat ni.. dan juga butir-butir kursus tersebut.

  27. sya berminat menhantar anak sya untuk kursus andaman di Shah Alam bila kursus tersebut nk diadakan?

  28. salam…
    sy berminat utk mnyertai kursus ini…
    boleh tahu bila lagi projek ini akan diadakan lagi..

  29. salam..boleh saya tau bila kursus ini akan diadakan di melaka @ kl? saya berminat untuk menyertai.tq

  30. bilakah lagi kursus solekan dan andaman ini akan dijalankan lg? lokasi selangor. kos untuk menyertai kursus ini? adakah alat-alat serta sijil dsediakan?

  31. salam, saya sangat berminat mengikuti kursus andaman dan solekan. bila kursus ini akan diadakan lagi disekitar selangor, kl atau perak?

  32. Saya dari Johor Bahru, .sy sgt berminat utk menyertai kursus andaman dan solekan. tetapi tiada sebarang pengalaman.Bila kursus ini akan diadakan di Johor Bahru.kalau boleh saya nak kursus ini hari minggu (ahad ).kalau ada sila e-mail pada saya einadihatimucayangazry@yahoo.com

  33. saya berminat untuk menyetai kursus solekan dan andaman… mohon maklumat lanjut

  34. saya dari bera, pahang berminat utk menyertai kursus solekan dan andaman. maklumat lanjut diperlukan.

  35. sy minat sgt dengan kursus andaman dan solekan, kalau ada di sekitar seremban emailkan kpd sy tarikh tempat dan siapa sy nk hubungi.

  36. bila kursus ni akan diadakan lagi? berminat tp xtau cara nk mohon

  37. sy minat sgt2 kursus andaman dan solekan.bila kursus di pahang sila email pd saya.tq

  38. mohon segera maklumat terkini bila kursus ini akn diadakan di sekitar sg petani,kulim saya tertarik utuk menyertai nya

    • SALAM…KEPADA YANG BERMINAT UNTUK MENYERTAI KURSUS SOLEKAN PENGANTIN BOLEH HUBUNGI SAYA : 017-5470172

      PENANG, KL, TERENGGANU, JB, IPOH

  39. email kepada saya borang untuk mengikuti kursus ini
    tq

  40. kursus andaman masih ada dijalankn di ukm bangi ke…? sekiranya kursus tersebut masih di buka untuk pendaftaran sila email kpd saya butiran lanjut mengenai kursus andama tersebut

  41. saya berminat mengikuti kursus solekan,gunting rambut.facial dan spa.sekiranya ada lg yg di anjuran mara…sekiranya ada tlg email kepada saya.terimah kasih….

    • saya berminat mengikuti kursus solekan dan andaman mersing atau di pahang,sila email kan kepada saya.terima kasih.

  42. saya berminat mengikuti kursus andaman dan solekan. ingin tahu berapa yuran dan bila akan diadakan kursus tersebut?

  43. sekiranya ada kursus andaman dan solekan tlg email kepada saya. tq

  44. sy nak mengikuti kursus andaman pengantin, tp sy x tau dekat mane nak ambik, kalau boleh sy nak kat sabah sebab dekat nak pergi… ape y perlu di sediakan untuk mengikuti kursus ne ek?

  45. saya berminat untuk mengikuti kursus solekan dan andaman. nak tahu berapa yuran untuk kursus itu dan bila akan diadakan ????

  46. sy bermint untk mgikuti kursus andaman..lau ada di kluang johor bole hubungi sy 0197790796.. sy brmint sgt

  47. saya berminat untuk menyetai kursus solekan dan andaman… mohon maklumat lanjut.

  48. sy dr penang..sy berminat nk dapatkan kursus solekan..ada apa2 info x dimana boleh sy mengikuti kursus tersebt..

  49. bila akan diadakan kursus andaman d KOTA KINABALU,SABAH??sya amat berminat utk mngikut kursus andaman…brp yuran??

  50. salam.sy org bru dlm solekan dan andaman ,so sy nk thu lbh lagi dri org yg berpengalaman…kursus ni ble ye bt d kelantan..

  51. bila na adakan kursus andama d semporna sabah?,,,,

  52. nk tahu, bila akan diadakan kursus andaman di sungai buloh???sy berminat untuk menyertai dan yurannya brp?

  53. i minat andaman dan solekan..so what i have to do?/

  54. sekom..saya berminat untuk mgikuti aliran solekan ini…macam mne care untuk saya mohon…

  55. bila kursus solekan dan andaman akan diadakan lagi…saya berminat untuk mengikuti nya..dan berapakah yuran nya?

  56. berape deposit untk sertai kursus? awk ade laman web atau FB x?

  57. sy berminat utk menyertai kelas andaman dan solekan.
    harap dapat membantu sy…
    lokasi sy di Kajang..
    t.q

  58. sy nak tahu jadual kursus dan yuran nya,,plizz infor m me..tq

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: