Tarian

Penari

11 Responses

  1. hello,
    sy berminat dlm bidang tarian.
    bagaimana caranya untuk menyertainya?

  2. hai tumpang tanya berapa charge untuk persembahan tarian untuk majlis perkahwinan?

  3. Saya minat nak sertai tarian.. tetapi promosi utk tarik ramai lagi utk masuk tarian tak ader diwar-warkan di PPUKM.. saya dah bgtau pada irham supaya keluarkan poeter dan sebagainyer.. akan tetapi tindakan masih tak ader.. lebih-lebih lagi utk peserta tarian lelaki… oleh yg demikian saya berharap agar ia dapat diambil tindakan secepat mungkin oleh pihak kelab.. terima kasih

    fendi@lib
    asekom

  4. harapan agar dapat tarik ramai lagi peserta lelaki utk masuk tarian.. insyaalaah. marila sama2 kita mengerakkan kelab budaya PPUKM.. hidup PPUKM

    asekom..

  5. poster sedang diusahakan

  6. kepada semua warga PPUKM yang berminat dengan tarian boleh hantar butiran peribadi anda kepada email kelab.

  7. sy berminat menyertai tarian,cm ner klu kite nk mohon?

  8. akum,saya dah lama x menari kat kelab seni budaya ppukm.last dulu masa konsert 1 dulu.bleh saya join kumpulan ne semula?

  9. Salam,
    Saya Raaz, mewakili Cenderatari Production. Saya ingin menjemput kelab ini untuk bersama-sama menyertai Pertandingan Alun Gema Tari 2011. Pertandingan ini akan diadakan pada 12/3/2011 di Selangor Culture Cove, Batu Caves, Selangor.

    Pertandingan ini terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia yang mempunyai kelab kebudayaan atau kumpulan tarian serta kumpulan muzik tradisional.

    Sebanyak 3 kategori yang dipertandingkan:-

    1.TARIAN KONTEMPORARI PERPADUAN (yang menggunakan elemen2 satu Malaysia. Lebih cantik sekiranya ada penari yang datang dari bangsa lain)

    2. TARIAN ETNIK/TRADISIONAL (yang memerlukan peserta untuk menyajikan persembahan kebudayaan seperti Joget, Zapin, Inang, Semazau, Klasik India, Bhangra dan lain2 lagi)

    3.ALAT MUZIK TRADISIONAL (semua jenis alat muzik tradisional seperti kompang, gendang, tabla, rodat boleh digunakan)

    Hadiah wang tunai berjumlah RM1,000.00 untuk juara setiap kategori, naib juara RM700 dan ketiga RM500.00. Semua hadiah wang wang tunai ini disertakan dengan hadiah dari penaja2 dan sijil dari Majlis Perbandaran Selayang.

    Saya amat berharap agar kelab ini dapat menghantar kumpulan tarian untuk menyertai pertandingan ini. Yuran Pendaftaran sebanyak RM100.00 untuk setiap kumpulan.

    Sebarang pertanyaan l boleh lah menghubungi saya di talian 012-6430233 (Raaz).

    Terima kasih.

  10. sy nk join kelab ni lah..last menari mse time sekolah 3 tahun lpas..sy mint menari..

  11. Sy nk join kelab tarian ni…cmne nk join ye???/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: